Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Nieuwe datum Ideeenavond

Nieuwe datum Ideeenavond

We zijn verheugd jullie te kunnen melden dat we nu echt gaan starten met Levend Landschap in Wichmond. Door corona liep de start wat vertraging op, maar nu is het zover! Op maandagavond 21 maart nodigen we u uit bij Grand Cafe Bij Ludger voor de ideeenavond.

Een avond waarop Stichting Landschapsbeheer ons bijpraat over het project, wat is het wat is precies de bedoeling maar ook wat is kenmerkend voor het landschap hier? Hoe kunnen we deze landschapselementen verder versterken en Wichmond nog mooier maken. Hierover gaan we samen brainstormen. We hopen deze avond zoveel mogelijk ideeen te kunnen genereren. Met die ideeen gaan we de volgende keer aan de slag. We gaan dan bepalen welke ideeen verder uitgewerkt gaan worden en vormen werkgroepjes om daadwerkelijk van een idee naar een concreet plan en vervolgens uitvoering te komen.

Heb jij zin om mee te denken, kom dan ook naar de ideeenavond op maandag 21 maart! Noteer ook gelijk dinsdag 12 april in je agenda, dan komen we om 20.00u weer samen bij Grand Cafe Bij Ludger op de vervolgavond om alle ideeen verder uit te werken.

Hopelijk zien we jullie dan!!!